Abonner på nyheter
Kontakt oss
Søke medlemskap
Logg på

Søknad om vinterplass på land

Skrevet av: SK, publisert 11.09.2017

VINTERLAGRING ETTER AVTALE
Medlemmer av båtforeningen kan vinterlagre båten på foreningens opplagsplass i havna (det området som benyttes til parkering i sommerhalvåret), under forutsetning av at det er plass til båten. Ikke-medlemmer kan ikke vinterlagre båt før etter 1. november, om det da fortsatt er ledig kapasitet på opplagsplassen. Vinterlagring organiseres dels av foreningens kranmann dels som fellesløft med ekstern mobilkran. Vinterlagring og bruk av foreningens kran betales i samsvar med de satsene som er fastsatt av foreningens årsmøte. Båteiere som lagrer båten på foreningens opplagstomt må selv sørge for forsvarlig oppstilling av båten (bukker m.m.)
 
VINTERLAGRING ETTER AVTALE MED KRANMANN
Vinterlagring av båter som kan tas opp i foreningens kran (og flyttes på foreningens båthenger, om man ikke har egen henger), avtales direkte med foreningens kranmann (tlf. 97624390). Det skal ikke sendes inn noen søknad om slik vinterlagring ut over dette.
 
VINTERLAGRING ETTER FELLESLØFT MED EKSTERN MOBILKRAN
Båter som ikke kan løftes/flyttes med foreningens utstyr, landsettes (og sjøsettes på våren) på dato som fastsettes for hvert år. På foreningens hjemmeside orienteres det om disse datoene, samt om hvem som er kontaktperson.

• Kostnadene ved bruk av mobilkran deles likt på de båteierne som får landsatt/sjøsatt båt. I tillegg påløper betaling for vinteropplag til båtforeningen, i samsvar med gjeldende satser.
• Båteiere som ønsker å delta i felles landsetting (og påfølgende felles utsett) med ekstern mobilkran, må fylle ut og sende inn skjema nedenfor.
 
Åpne skjema
OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer