Abonner på nyheter
Kontakt oss
Søke medlemskap
Logg på

Pandemi, brygger og regninger

Skrevet av: , publisert 29.07.2021

Et krevende år er mer enn halvveis.  For Skjærhalden Båtforening har pandemien ført til redusert virksomhet. Noe planlagt arbeid er gjennomført men mye står igjen.  Årsmøte som skulle vært holdt i februar er utsatt til i høst.  Og dessverre har vi nå i slutten av juli mer enn 500.000 kroner utestående hos våre medlemmer.

For Skjærhalden båtforening er dette mye penger.  Avgiften til Borg Havn på ca 700.000 kroner forfaller. Bølgebryter - og resten av det flytende anlegget skal sjekkes og vedlikeholdes. Dette koster penger og vi er avhengig av regninger betales vedforfall. Noen har kanskje ikke fått regningen på grunn av gode "søppelfiltre" på PC'ene. Savner dere regninger fra Båtforeningen gå inn "søppelfiltre " og sjekk om fakturaen(e) har havnet i "spamfilteret".  Er ting uklart ta kontakt med kasserer: Cato Høgh.

Minner også om at det kan få konsekvenser for medlemmer som ikke betaler regninger.  Utdrag fra lovverket til Skjærhalden Båtforening. "Kontingent og andre avgifter fastsettes av generalforsamlingen, og må være betalt innen oppgitt forfallsdato. Medlemmer eller andre leietakere som etter purringer ikke overholder sine betalingsforpliktelser overfor foreningen mister plassrett etter vedtak i styret. Medlemmet mister i tillegg sitt medlemskap."

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer